Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği

Kurum ilçe :

Kurum Kategori : Poliklinik
Web Sitesi : https://sincandh.saglik.gov.tr

Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği Nerede Nasıl Gidilir Yol Tarifi

Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 - 16:00
Salı 08:30 - 16:00
Çarşamba 08:30 - 16:00
Perşembe 08:30 - 16:00
Cuma 08:30 - 16:00
Cumartesi 08:30 - 16:00
Pazar 08:30 - 16:00

Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği Bölümleri

Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği Kurum Hakkında Bilgisi

Ankara ilinin Sincan'de yer alan Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği, bölgedeki sağlık hizmetlerinin merkezi bir noktası olarak önemli bir rol oynamaktadır. Modern tıp standartlarına uygun şekilde dizayn edilmiş olarak, vatandaşlara kapsamlı sağlık hizmetleri sunmaktadır. Sağlık hizmetlerinin yanı sıra, aile sağlığı hizmetleri, özellikle yerel halkın günlük sağlık ihtiyaçlarını karşılamak ve uzun vadeli sağlık sorunlarına çözüm bulmak amacıyla faaliyet göstermektedir. Yenilikçi sağlık hizmetleri ve hasta odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği, düzenli sağlık taramaları, aşı uygulamaları ve danışmanlık hizmetleri gibi destekleyici hizmetlerle de sağlık bilincini artırmayı hedeflemektedir. Ayrıca, acil durumlarda hızlı müdahale ve tedavi imkanı sunarak, bölgedeki sağlık standartlarını yükseltmektedir. Güler yüzlü ve profesyonel sağlık personeliyle, Ankara Sincan Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği, bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma ve halkın sağlığını koruma misyonunu başarılı bir şekilde sürdürmektedir. Sağlıkta kaliteyi ve güveni ön planda tutan bu merkez, Sincan halkının güvenilir sağlık adresi olmaya devam etmektedir. Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği hakkında Yukarıda paylaşmış olduğumuz tüm içerik tamamen bilgilendirmek amacı ile yayınlanmaktadır. Hastanerandevu.gen.tr Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği Resmi Sayfası değildir. Yakın zamanda Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği ile ilgili bir şikayet veya memnuniyetinizi aşağıda yorum bölümünden bizimle paylaşarak Sincan Devlet Hastanesi 12. Cadde Semt Polikliniği ile ilgilenen ziyaretçilerimizi bilgilendirebilirsiniz.