Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi

Kurum ilçe :

Kurum Kategori : Göğüs Hastalıkları Hastanesi
Web Sitesi : http://uzunmehmetghh.saglik.gov.tr

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Nerede Nasıl Gidilir Yol Tarifi

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Çalışma Saatleri

Pazartesi 08:30 - 16:00
Salı 08:30 - 16:00
Çarşamba 08:30 - 16:00
Perşembe 08:30 - 16:00
Cuma 08:30 - 16:00
Cumartesi 08:30 - 16:00
Pazar 08:30 - 16:00

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Bölümleri

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Kurum Hakkında Bilgisi

Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi hakkında Yukarıda paylaşmış olduğumuz tüm içerik tamamen bilgilendirmek amacı ile yayınlanmaktadır. Hastanerandevu.gen.tr Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Resmi Sayfası değildir. Yakın zamanda Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi ile ilgili bir şikayet veya memnuniyetinizi aşağıda yorum bölümünden bizimle paylaşarak Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi ile ilgilenen ziyaretçilerimizi bilgilendirebilirsiniz.